Qui som: una mica de la nostra història

Fundat l'any 1993 per un grup de 26 persones que es van trobar a partir d'un curs de promoció de tir amb arc organitzat per l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Sant Celoni. Al principi es va utilitzar el camp de futbol de la Batllòria per poder donar classes, entrenar, i fins i tot poder disputar les competicions oficials a l'aire lliure.

Les activitats hivernals, a cobert de les inclemències del temps, es feien fins a finals de l'any 2005 a la "Sax Sala" de Sant Celoni. A l'actualitat utilitzem diverses instal∙lacions situades a Sant Celoni, totes elles homologades per la Federació Catalana, on es pot practicar tot tipus de distàncies i disciplines de tir amb arc.

 

En aquests anys hem organitzat lligues internes i hem promogut la participació dels nostres socis a campionats provincials, autonòmics i nacionals.

 

Els nostres arquers han guanyat nombrosos premis i guardons a campionats d’Espanya, de Catalunya, provincials i internacionals (Ciutat de Barcelona, Catalunya-Llenguadoc, FITA Star de Perols, de Nimes, etc).

 

Tenim una escola de tir amb arc supervisada pels nostres monitors diplomats i homologats per la Federació Espanyola i Catalana, per la qual han passat centenars d’alumnes i d’on han sortit excel∙lents arquers i arqueres. Durant tot l'any el club organitza cursos, tant d'iniciació com de perfeccionament.

 

També participem, en col∙laboració amb l'Ajuntament de Sant Celoni, en tot tipus d’activitas populars. També realitzem exhibicions de tir amb arc en diferents localitats.