Gran resultat al Campionat d'Espanya Bowhunter IFAA 3D

Fecha: 
Divendres, 20 Octubre, 2017
Lugar: 
Sant Celoni
Body: 

El passat 14 i 15 d'octubre de l'any 2017, es va celebrar a les instal·lacions del Club d'Arquers Dosrius el Campionat d'Espanya Bowhunter IFAA 3D. Van participar arquers del nostre club en diferents categories d'arcs.

Els arquers del Club Sant Celoni que van participar van ser la Mari Garrido, Jordi Cunill, Tomas Estévez, Miguel Angel Jimenez i Jose Siles. Dissabte es van fer dos recorreguts de bosc de diferents modalitats amb 28 figures per cada recorregut. Dissabte al matí va tenir lloc la modalitat animal on es tiraven tres fletxes a diferents distàncies. Dissabte a la tarda va tenir lloc la ronda Hunter, on s'utilitza una sola fletxa per donar a la diana.

Per finalitzar la competició, diumenge al matí es va disputar la ronda Estàndard, on es disposa de dues fletxes per tocar l'animal. Amb les tres puntuacions es calcula la classificació general.

La classificació dels nostres arquers ha estat:
- Tomas Estévez. Campió d'Espanya en la modalitat d'arc històric (HB). Sènior masculí. - José Siles. 4a. posició en la modalitat d'arc històric (HB). Sènior masculí. - Mari Garrido. Subcampiona d'Espanya d'arc tradicional (TR). Sènior femení. - Miguel Angel Jiménez. 8a. posició en la modalitat d'arc tradicional (TR). Sènior masculí. - Jordi Cunill. 4a posició en la modalitat d'arc tradicional (TR). Veterà masculí.

Gran reconeixement dels nostres arquers i al Club d'Arquers de Dosrius, per la seva bona organització.
Felicitats als campions, salut i fletxes!
Foto: